40.DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL SEÇİMİ ÜYE/ DELEGE ASKI LİSTESİ DUYURUSU

13.03.2020

Sayın Üyemiz;

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası 40. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısının 21 Mart 2020 Cumartesi günü saat 11:00’ da, seçimin ise 22 Mart 2020 Pazar günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında Halk Sokak, No 29 Golden Plaza C Blok K 3 D 6 Sahrayıcedit Kozyatağı – İstanbul adresinde yapılacağını tarafınıza bildiririz.

Ancak; ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde; 40.Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısının 28 Mart 2020 Cumartesi günü saat: 11:00’ da, Seçimin 29 Mart 2020 Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında Halk Sokak No 29 Golden Plaza C Blok K 3 D 6 Sahrayıcedit Kozyatağı İstanbul adresinde aşağıdaki gündem ile yapılacağı bilgisini yeniden tarafınıza iletiriz.

Bu bağlamda seçim üye/delege listesinin;

15 Mart 2020 Pazar günü saat 08:00 itibari ile Genel Merkezimizde askıya çıkartılacaktır. 17 Mart 2020 Salı günü saat 17:00’ da ise askıdan indirilecektir. Bu bağlamda; kimlik bilgilerinde yanlışlık veya eksiklik olan üyelerimizin oy kullanamayacağından ötürü, askı süresi içerisinde bilgilerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Herhangi bir yanlış veya eksik bilgi olması durumunda, itirazların T.C İSTANBUL/KADIKÖY 3. İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA yapılması gerekliliğini tarafınıza bildirir, konu hakkında göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Dr. Görkem KÖKKÜLÜNK

TMMOB Gemi Makineleri

İşletme Mühendisleri Odası