42.Dönem Olağan Genel Kurul Seçimi Askı Liste Duyurusu 2024

Sayın Üyemiz;

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odasının 42.Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemle; 17 Şubat 2024 Cumartesi saat 11:00 de -  Seçim 18 Şubat 2024 Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında TMMOB GEMİMO GENEL MERKEZİ Sahrayıcedit Mah. Halk Sk. Golden Plaza No 29 C Blok Kat:3 D:6 Kadıköy İstanbul adresinde yapılması planlanmıştır,  yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde çoğunluksuz olarak ;

42.Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı 02 Mart 2024 Cumartesi saat : 11 :00 deSeçim 03 Mart 2024  Pazar günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında TMMOB GEMİMO GENEL MERKEZİ Sahrayıcedit Mah. Halk Sk. Golden Plaza No 29 C Blok Kat:3 D:6 Kadıköy İstanbul adresinde aşağıdaki gündem ile yapılacağını tarafınıza iletir,

Bu bağlamda seçim üye/delege listesinin;

11 ŞUBAT 2024 Pazar günü saat 08:00 itibari ile Genel Merkezimizde askıya çıkartılacaktır. 13 ŞUBAT 2024 Salı günü saat 17:00’ da ise askıdan indirilecektir.

Genel Kurul Seçimlerinde oy kullanacak olan üye / delegelerin kimlik bilgilerinde yanlışlık veya eksiklik olan üyelerimizin oy kullanamayacağından ötürü, askı süresi içerisinde bilgilerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Herhangi bir yanlış veya eksik bilgi olması durumunda, itirazların T.C İSTANBUL/KADIKÖY 3. İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA yapılması gerekliliğini tarafınıza bildirir, konu hakkında göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Doç.Dr. Veysi BAŞHAN

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Genel Sekreteri

GÜNDEM

1.    Açılış

2.    Başkanlık Divanı seçimi,

3.    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı,

4.    Açılış konuşması,

5.    Konukların konuşması,

6.    41.Dönem Çalışma raporunun okunması ve değerlendirilmesi,

7.    Mali ve Denetim Raporunun okunması ve değerlendirilmesi

8.    Yönetim ve Denetleme Kurullarının ayrı ayrı aklanması,

9.    2024-2026 bütçe tasarılarının görüşülmesi,

10.  Adayların belirlenmesi ve ilan edilmesi

11.  Dilek ve temenniler.

12.  Kapanış

07 Şubat 2024 / gemimo.org